Inamicul public numărul 1

RAS PAMFLET  —   Credeam că, odată cu sfârșitul stării de urgență, pericolul a trecut și ne putem și noi relaxa o țâră… Ei, aș ! Ministrul Vela ne-a avertizat că printre noi bântuie un terorist periculos care cutreieră străzile și strănută viruși pe neașteptate, luând lumea prin surprindere și infectând-o.

Noroc cu ministrul Vela, care l-a dibuit pe netrebnic și-a pus organele pe urmele lui, că altfel nu știam de ce ne îmbolnăvim așa masiv de carcalac și umplem până la refuz spitalele, care nu mai fac față la așa epidemie și cumpară bolnavi care să fie trecuți în catastif ca fiind infectați cu covid, că Ministerul Sănătății plătește bine boala asta…

Teroristul Hapicu, care a fost antrenat special de jihadistul Bill Gates să infecteze lumea ca să poată să vânda el vaccinuri, și-a început hapciuiasca lucrare în România taman la Suceava, în fieful penelistului Flutur. Prinsese mare drag de peneliști, așa că le strănuta în față de câte ori îi prindea în spitalul ăla ultramodern decorat de președinte. Lu’ Flutur i-a strănutat în față tocmai pe când baronul penelist scria cu oi pe dealuri numele lui Iohannis, de ciudă că președintele demitizase boala.

Circulă vorba că teroristul Hapciu n-ar acționa singur, că ar mai avea șase complici fanatici, conduși de-o jihadistă sinucigașă, care a mâncat un măr otrăvit numa’ de-a dracu’ să moară ca o martiră, intitulată Albă ca Zăpada, cu care acționează în special la metrou, că-s mineri de meserie, unde-și dau măștile jos și strănută, după ce au urlat în prealabil Alah Akbar-ul de rigoare:

„Hai ho, hai ho,

Suntem teroriști mișto.

Hapciu -hapciu ! – noi strănutăm

Și vă infectăm.”

Toată poliția locală, jandarmeria și armata au fost puse de ministrul Vela pe urmele teroriștilor hapciuiști, amenițâdu-i cu amenda aia de 20 000 de lei, dosar penal și chiar închisoare. Acu’, până trece și pericolul ăsta hapciuist, e bine să mai stați o vreme în casă, că nu se știe niciodată când dați peste ei… Oricum, dacă vedeți o tipă atletică, cu părul negru ca abansosul și îmbracată într-o rochie albă ca zăpada, însoțită de șapte indivizi suspecți, mici de starură, și care cânt „Hai-ho” e bine să anunțați autoritățile. Sigur sunt teroriștii hapciuiști !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s