Nenea Iancu a fugit în Germania după ce Ion Cristoiu a publicat imaginile cu vila sa din Sinaia. Codruta Kovesi e pe urmele sale în Berlin

RAS

PAMFLET   După publicarea imaginilor cu vila sa de la Sinaia de către binecunoscutul gazetar Ion Cristoiu pe canalul său de Youtube, Nenea Iancu a dat bir cu fugiții și-a tulit-o repede în Germania. Martori oculari au declarat sub protecția anonimatului că l-au văzut pe Nenea Iancu plimbându-se cu birja prin Berlin, ca ultimul cocalar manelist, făcându-ne înca o dată țara de râs în străinătate.

Coşbuc-Vaida-Ciuta-Caragiale
Paparazzi l-au surprins pe Nenea Iancu în compania câtorva suspecți periculoși pentru ignoranță la Karlsbad, în Germania. Se pare că Nenea Iancu a folosit un dispozitiv de bruiaj, imaginea neputând fi captată prea clar

O dată cu venirea liberalilor la putere, Nenea Iancu a fost concediat din motive politice din postul de registrator pe care-l ocupa la Regia Monopolurilor Statului, în efortul neîntrerupt prin care noul prim-ministru liberal a făcut febră musculară la cot, tot dând afară angajații vechiului guvern.

Năpasta s-a abătut asupra lui Nenea Iancu încă de când a fost acuzat de plagiat în revista „Convorbiri literare”, apoi gazetarul Ion Cristoiu a publicat imagini cu vila sa de la Sinaia, care au stârnit multe discuții pe rețelele de socializare.

Diverși postaci se întrebau cu indignare de unde avea Nenea Iancu bani de vilă la Sinaia, că din jurnalism nu câștiga cine știe ce, piesele sale nu se bucurau de prea mult succes, berăria sa a funcționat tot în pierdere până a dat faliment, iar de la slujbă a fost concediat.

Nenea Iancu era mai conservator în ce privește opțiunile politice, criticând dur demagogia liberalilor, care nu l-au iertat și la-au pus pe liber. De frică să nu fie săltat de DNA după dezvăluirile lui Ion Cristoiu, Nenea Iancu a fugit urgent în Germania, integrându-se astfel în celebra panoplie de refugiați ai DNA-ului, din care mai fac parte Mazare, Sebastian Ghiță și Elena Udrea.

Surse de la Consiliul Europei au declarat că Laura Codruța Kövesi și-a pus în mișcare parchetul său anticorupție eurpean, fiind pe urmele fugarului.

 

10 comentarii

 1. Crezi? Dacă ai limba cam lungă de nu-ţi mai încape în gură, e nasol să vorbești împleticit. Dacă mai ai și gura strâmbă și îţi găsești cu greu cuvintele, felicitări (!) ești la locul potrivit.😃

  Apreciază

 2. Știi, trec mai ușor cu vederea tinerii care se așează în faţa unei camere de filmat și cu stângăcie înșiră vrute și nevrute. Mă gândeam că, după o vârstă, puţină decenţă nu strică sau vorba „maestrului” din fragmentul vizionat: „o să vă arăt cum a venit de la gară (Caragiale) și s-a oprit în parc…”
  Exemplele ar putea continua.

  Apreciază

  1. Vai, sunteti cam rea cu „maestrul”… Ca doara el este un titan al presei romanesti ! Cine i-a invatat jurnalismul adevarat pe tinerii care bajbaiau ca gainele bete prin presa anilor ’90 ? Cine i-a invatat ce e aia o stire buna despre gainile cu trei picioare care fata pui vii ? In presa, daca nu vii cu lucruri senzationale, mori de foame !
   Acum nu e senzational sa-l vedem la vloggarit pe maestrul Cristoiu ? 🙂

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s