Aeroportul din fundul curții

RASPAMFLET Localnicii din Cornul Luncii, un mândru sat din mândra Suceavă a lui Ștefan cel Mare, erau tare necăjiți că guvernul nu voia nicicum să le facă și lor o autostradă, să aibă pe unde să vină cu limuzinele din Occident, unde mulți dintre consătenii lor erau plecați la căpșunărit și spălat babe la fund.

peasants
„Vrem aeroport ! Vrem aeroport !” – scandau localnicii din Cornu Luncii la mitingul din fața primariei, iar primarul de la spitalul de nebuni și popa parașutist le-au construit unul

Da’ lucrurile s-au schimbat brusc pentru săracii localnici din Cornul Luncii de cand le-a venit în sat un popă nou, fost campion național la parașutism și vicecampion european la iordan-viteză. Norocul localnicilor a fost și mai mare când primar a fost ales un doctor de la spitalul de nebuni din satul Sasca Mică, care a conlucrat armonios cu popa parașutist în beneficiul localnicilor și le-au făcut un aeroport la marginea satului, unde sătenii își parchează căruțele și apoi iau avionul spre rudele lor din străinătățuri ca să-i întrebe de ce întârzie să trimită bani acasă.

„Sunt foarte mulți localnici care s-au îmbogățit la căpșunărit și spălat babe la fund în Italia, Germania, Spania și Anglia. Pentru ei timpul este extrem de prețios, căci căpșunele se coc repede, iar babele își fac fără amânare trebuirile mari și mici. Habar nu aveți câți dintre ei vor să-și cumpere avioane personale. Așa că vrem să construim pentru ei un aeroport dotat cu toate cele la marginea satului nostru”, a declarat primarul Gheorghe Fron pentru Adevarul și fiind răstălmăcit de Alex Hatta.

SURSĂ: Adevarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s