Dacă-i epidemie de covid, pandemie de prostie să fie. Da’ s-o știm și noi !

info Cică frecvența de 60 Ghz a 5G împiedică oxigenul să se lipească de hemoglobină, de aici scăderea oxigenării sângelui în boala Covid-19. Iar așa-zisele teste pun în evidență doar prezența unui coronavirus pe care oricare din noi îl avem în mod obișnuit.

Nu sunt de specialitate, așa că informațiile din documentarele de mai jos vi le dau cu titlu de inventar.

O zi bună !

P.S. Ce dracu’ o fi apucat-o pe Belgia să renunțe la implementarea 5G tocmai acu’, cu ocazia pandemiei ? Altă treabă n-are ? Crede că se poate proteja astfel și de sateliții care emit deja în 5G ?

 

4 comentarii

 1. Din perspectiva finaciara si economica, trucul cu pandemia s-ar putea sa fie un prim pas spre introducerea SDR – Special Drawing Rights ca moneda globala. Solutie „salvatoare” implementata de FMI, caci al lor de SDR.
  Din perspectiva sociala, pandemia minune e folosita pentru restrangerea libertatilor, desigur, „pentru binele cetatenilor”. Cine ne garateaza ca detinatorii puterii renunta de buna voie la toate aspectele dictatorial-socialiste?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Trucul cu pandemia, in opinia mea, le-a fost necesar pentru salvarea capitalismului din colapsul datoriilor… A doua criza majora in decurs de zece ani, din cauza societatilor finaciare, capitalului speculativ si bancilor, ar fi dus la o situatie ingrijoratoare in opinia publica.
   Modelul dictaorial capitalist chinez se pare ca-i seduce tot mai mult pe marii capitalisti ai lumii…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s