Rareș Bogdan acuză jocurile de putere ale jandarmeriei în Rahova

RASPAMFLET  —   Dragi telespectatori ai emisiunii mele „Jocuri de putere”, care mi-ai dus audiențele până la cer pe 10 august, când jandarmeria gaza și snopea protestarii pașnici din Piața Victoriei, care își exprimau indignarea cu pietre de caldarâm, bâte și pungi de excremente în fața jandarmilor care apărau hoția PSD-ului, vă anunț că m-am întors. Eu, Rareș Bogdan, m-am întors pe ecrane.

Da, m-am întors, că n-am mai putut de indignare la vederea represiunii criminale a forțelor de ordine asupra demonstranților pașnici din Rahova, care, nemaiputând suporta regimul draconic al carantinei instituit de regimul dictatorial al lui Dragnea, au încins un protest pașnic pe ritmuri de manele la grătare cu fleici și mici, că doară sărbatoreau paștele.

Cum se poate, oameni buni, să reprimi protestatarii pașnici din Rahova cu atâta cruzime ? Ca doar n-or făcut nimic rău ! Ce, aruncatul cu pietre de caldarâm și lovirea cu lopețile în cap a polițistilor poate fi considerată violență ? Doar așa au procedat și manifestanții din 10 august, bașca au linsat pașnic și-o jandarmeriță, și nimeni nu i-o reprimat cu atâta sălbăticie !

Trebuie Parchetul să se autosesize, să-i cheme pe șefii poliției și jandarmeriei la audieri, să-i aresteze și să-i condamne. Este inadmisibil ca într-o țară europeană ca România, care se pretinde a avea un stat de drept, Cucoșii, Fantomele Albe și Sindilii ramași încă în cadrul forțelor de ordine să abuzeze în așa hal manifestanții pașnici din Rahova și Spartachienii Idolii Fetelor, șefii lor de clan.

Pe cei care erau într-adevar violenți puteau să-i extraga liniștiți din mulțimea care protesta la gratar în curte, da’ nu să gazeze și să bată cetățenii pașnici, topoarele, furcile și lopețile lor, de asemenea pașnice.

Cam atât am avut să vă spun acum, dragi telespectatori ai „Jocurilor de putere”, care acuma e la Oreste, da’ dacă mă enervează jandarmeria iară, io pot să mă întorc definitiv din Parlamentul European, că și așa-i închis și Oreste n-are audiență.

Rareș Bogdan, 

de la Parlamentul European, 

șeful de grup al lui Basescu

P.S. Jos carantina instituită de regimul dictatorial al lui Dragnea !

NOTĂ:  Articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s