ALTĂ TRĂDARE – După Ardeal, Ciolacu a vândut ungurilor și Marea Neagră

RAS PAMFLET —  După tărășenia cu vânzarea Ardealului, când doar intervenția  președintelului Iohannis, care o zis „Jó napot Pé-Sé-Dé !” și-o salvat astfel Ardealul să devină o provincie a Ținutului Secuiesc, Ciolacu nu s-o potolit și, în nemernicia lui de trădător, o pus la cale cu acoliții lui altă trădare, una mai drăcească decât oricare alta: s-o apucat să vândă ungurilor Marea Neagră !

Greu de închipuit, dragi cititori, atâta îndrăceală în trădare ca și aceea a lui Ciolacu ! Acuma, când lumea stă în casă, în carantină, speriată de blestematul de covid care bântuie ca un carcalac netrebnic ce e și face lumea să umble cu măști pe față ca la un bal mascat al nebunilor, Ciolacu umblă numa’ după trădări și învarteli, după vânzări de pământ strămoșesc, ca un nemernic tradator de neam și țară ce e !

Ce credeți că i-a mai trăznit capul, în nemernicia lui, îndrăcitului de Ciolacu ? Să vândă Marea Neagră ungurilor ! Nici mai mult, nici mai puțin ! Și n-o fost doar o manevră parlamentară care să îmbârlige și să amăgească câțiva nehotărâți… Nu ! Ciolacu și-a luat camionul cu care trasporta faina, uleiul și găletușele în campania electorală la votanții nehotărâți în ce privește programele de guvernare și s-a dus direct la Marea Neagră, pe care a încărcat-o în butoaie și nu s-a mai oprit cu ea până la Budapesta, unde-l aștepta cu cada de baie pregătită prietenul și șeful său, Victor Orban al Ungariei !

Acu’, după Ardeal, în nemernicia lui, Ciolacu vrea să ne lase și fără Marea Neagră. Nu-i pasă deloc că la vară, dacă se suspendă carantina, n-om mai avea unde sa ne petrecem concediile, după un an de muncă în care am stat cu stoicism acasă și-am plătit milioane pe amenzi c-am ieșit din casă până la alimentara din colț. Nu-i pasă că n-om avea unde să ne îmbăiem, să ne spălam jegul adunat dupa o atât de lungă carantina, în care ne-au tăiat apa caldă că n-am avut cu ce-o plăti… Numa să vândă și să vândă la unguri !

Și n-ar fi fost mare bai dacă ducea și el mai cu măsură apa din mare, că tot mai curgea oleacă din Mediterana prin strâmtorile Bosfor și Dardanele și se umplea la loc pana la vară, da’ nu s-o încarce hulpav în butoae, neținând seama că scoaterea unei așa mari cantităti de apă din mare de la mal provoacă o descreștere periculoasă a nivelului apei mării la mal și se formează un țunami… Că s-o și format ! Aseară țunamiul a lovit Constanța, inundând străzile și luând pe sus oamenii și mașinile care circulau pașnic pe străzi, c-or trebuit săracii constănțeni să circule cu bărcile, de parcă erau la Veneția și se plimbau cu gondolele… Ba, un val țunami a luat pe sus un vapor ancorat în port și l-a trântit într-un cinematograf… Noroc că era carantină și nu rula niciun film, că se producea o teribilă tragedie !

În final, facem un apel la guvernul României, la președintele Iohannis, să intervină numaidecat și să faca ceva să oprească mutarea Mării Negre în Ungaria de către nemernicul trădător Ciolacu. Să iasă imediat Iohannis și să-i mai spună o dată „Jó napot kivánok, Ciolacó !, că ce ne facem dacă ne vinde trădătorul toată Marea Neagră ?

2 comentarii

  1. UDMR esțe uniune politica cu rang de partid, nascut in Romania, pe banii Romaniei, dar cu actiuni antiromanesti si anticontitutionale. UDMR trebuie scos în afara legii si judecati „activistii” tradatori. Românii, indiferent de naționalitate, gândesc asa. Trădătorii și diversionistii sa plece in tarile pentru care urzesc împotriva României. Constituția României este legea de căpătâi a acestei țări si nu permite mizerabili
    antiromani.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s