INSURECȚIA COVIDĂ – Viorel Cataramă a întors armele și-a trecut de partea covidului

RAS PAMFLET —   Mare trădare mare în sfânta situație de urgență și carantină: Viorel Cataramă, binecunoscutul afacerist cu mobilă și idei liberale de dreapta, n-a mai avut răbdare până în 15 mai și-a trecut cu arme și bagaje de partea covidului.

După vânzarea Ardealului și-a Mării Negre cu butoiul de către pesedistul Ciolacu, trădarea lui Catarama întrece orice îchipuire, căci nici la 23 august, când am intors armele de partea rușilor, nu s-a întamplat așa groaznică trădare. Cum sa te aliezi tu, om politic și afacerist notoriu cu carcalacul ăsta netrebnic ?

Iată că s-a putut. Cataramă a făcut ce niciunul dintre bombardierii interlopi, care au mâncat mici la gratar și s-au bătut cu poliția, n-a avut curajul să facă: sa se infecteze deliberat într-un centru de carantină !

În centrul de carantină, Cataramă a pupat toți covizii care frecau menta pe banii statului, s-a îmbrățișat cu ei și-au băut dezinfectant ca la chef, după cum i-a instigat tătucul lor de la Casa Alba, Trump Pretenu Coronavirusului…

După chef, Cataramă cu armata sa de carcalaci s-au dus la fabrica sa de mobilă, unde i-a pus pe covizi la treabă, că el zicea că vrea să repornească economia. Covizii au lucrat mai ceva decât dracii lui Dănilă Prepeleac și diasporezii sparnagheloți la un loc, umplând depozitele și trotuarele din București de dulapuri și canaple, care amenință să blocheze traficul din capitală, dacă nu se iau măsuri urgente de combatere a covizilor lui Cataramă.

Credeți că autoinfectatul Cataramă s-a mulțumit numai să-i facă tapițeri pe covizi ? Ei, aș ! Dacă ar fi fost numai atât, treaba n-ar fi fost complicată deloc, că interveneau Inspecția Muncii și ANAF-ul și-i potoleau cu amenzile, așa cum i-a potolit poliția pe bombardieri, da’ Cataramă i-a băgat și în partidul său de dreapta și i-a pus pe listă pentru posturile de primar la viitorele alegeri locale. Doamne ferește daca-i mai bagă și-n Parlament ! Ce ne facem dacă or câștiga si alegerile parlamentare și ne-or ține numa’ într-o carantină ?

Națiune, fii vigilentă !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s