FAKE NEWS-UL PĂDURILOR – Demontat pas cu pas de ministrul Mediului, Costel Alexe

RAS PAMFLET —   Revelatoare conferința de presă ținută marți de ministrul Mediului, Costel Alexe, care a demontat pas cu pas toate știrile false care circulă de ani buni în mass-media. Cum am putut trăi, oameni buni, atâta amar de vreme cu ideea greșită că ni se taie pădurea seculară și este dusă în Austria ? Cum ne-am putut lăsa așa lesne înșelați, fraților ?  Sigur propaganda rusească ne-a amăgit și dezinfiormat și ne-a asmuțit asupra gaterelor, turiștilor montani nevinovați posesori de pașnice drujbe, asupra fabricilor prelucrătoare a lemnului și asupra inocenților austrieci de la Schweighofer, care de fapt au venit în România să planteze copaci.

Da’ de acum gata ! S-a terminat cu minciunile, cu inducerea în eroare a opiniei publice de către trollii lu’ Putin. Ministrul Costel Alexe ne-a luminat, ne-a arătat limpede ca lumina soarelui în miezul zilei fără nori cum stă treaba în realitate cu pădurea: nimeni nu ne taie pădurea, e doar dezinformare rusească menită să ne strice bunele relații milenare cu partenerii noștri austrieci.

Îi mulțumim din suflet minstrului Costel că nu ne-a lăsat să murim proști și dezinformați și prezentăm mai jos alte câteva exemple tipice de fake news, pe care ministrul Costel le-a demontat magistral.

Bravo, dom’ ministru !

camion1 (1)

6-scaune-ursi

camioane2

tren1 (1)

1-ciocolata-alba

padure-defrisata (1)

 

7 comentarii

 1. P.S.
  Ati votat ausrtiac
  mai bine votati un d(r)ac
  el a pus deoparte-un ban
  prim-ministru pe Orban
  Când orbul conduce tara
  iarna e ca primavara
  p(l)opii-ncep a face mere
  iar trântorii produc miere…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s