MAREA RELAXARE – Cum și cât ai voie să înjuri PSD-ul după 15 mai

RASPAMFLET —   Am așteptat cu sufletul la gură conferința de presă a președintelui Iohannis de joi seara, căci eram curios să văd care sunt măsurile de relaxare de după 15 mai, relaxare așteptată de altfel de întreaga țară arestată la domiciliu.

Președintele nu ne-a înșelat așteptările. De 15 mai începem să ne relăxam… Era și cazul, după două luni în care am trăit ca troglodiții în peșteri. Dar, gata cu viața amară și traiul nenorocit ! După 15 mai, deși ne vom continua existența de faraoni zidiți în casele noastre, barem vom fi liberi. Liberi să injurăm… PSD-ul ! Recunoașteți că asta e altceva !

Păi, nu-i de colea să nu vezi în continuare decât patru pereți, când poți da vina pe PSD pentru starea ta de troglodit. Da, PSD-ul e de vină că a mărit salariile la medici ca să rămână în țară, că puteau pleca în occident pe banii ăia să învețe tratamente bune împotriva covidului și, când se întorceau împreună cu toată diaspora de frica virusului, puteau aplica tratamentele învățate și carcalacul nu mai făcea ravagii în Romania. Așa că, jos PSD !

Nu-i de colea, după 15 mai, să scapi de amenda că n-ai completat bine declarația pe propria răspundere, dacă tragi o înjurătură suficient de vulgară și care să pară sinceră în ochii polițistului lui Vela… Dacă nu stai bine cu imaginația, o poți folosi p’aia cu „mu*e PSD !” și te-ai scos ! Poți circula liber după 15 mai cu o astfel de teribilă înjuratură, că patrula de politie doar te va saluta și aplauda plină de considerație… Deci, mu*e PSD !

Ești disperat că de două luni ești șomer și n-ai câștigat niciun ban ? Că nu știi din ce-o să plătești întreținerea, ratele la bancă și ce-o să le mai pui copiilor pe masă ? Nu-i nimic ! Din 15 mai se vor deschide muzeele, așa c-ai să poti învăța și înjurături mai vechi… De exemplu, cum îi înjuraru și-i blestemau femeile dace pe soldații romani care le uciseseră soții; ori cum înujaru boierii trași în țeapa de Vlad Țepeș… Cu o așa colecție bogată de înjurături istorice, problemele tale după 15 mai vor fi un mizilic !

Marea relaxare începe. Nu, nu se schimbă nimic în punctele esențiale ale carantinei, tot un arestat la domiciliu o să fii, că blestemaul carcalac încă bâtuie ca un nevolnic ce e, da’ barem poți înjura liber PSD-ul, că dacă se preocupa în anii cât a fost la guvernare să descopere un vaccin sau un tratament la carcalac, acu’ nu trebuia să mai trăiești ca un troglodit.

Hai liberare ! Mu*e PSD !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s